Olin siis kaverini luona Helsingissä kyläilemässä (baareilemassa). Pari iltaa vietetiin Bäkkärissä josta molempina iltoina raahauduittiin tuhannen jurrissa nukkumaan. Toisena iltana tuli sekoiltua sen verran että nuoleskelin antaumuksellisesti toisen inhokkikoulukaverini kanssa (tyttö) ja päädyin samaan sänkyyn nukkumaan. Ei kuitenkaan mitään sen enempää tapahtunut. Aamulla ainakin hänellä näytti olevan vaikka minkä kokoinen morkkis. Minä ajattelin että jaa, se mikä on kännissä tapahtunut on kännissä tapahtunut ja ei siitä sen enempää. Nykyään olen ilmeisesti järkevöitynyt sentään.

Sunnuntai-iltana oltiin sitten dtm:ssä. Sielläpä olikin sitten ihan julkimoitakin. Illan ohjelman mukaisesti Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen vetämässä dragshowta ja Marco Bjurström ja Maija Vilkkumaa niiden haastateltavana. Ihan noin muuten vain siellä oli hengaamassa myös muoti-Mert, Jaana Saarinen ja Satu Silvo ainakin.

Tänä aamuna vielä juna-asemalla bongasin madventures-Rikun. Et oli kyllä julkkispainotteinen viikonloppu.

Tarinan opetus on: ÄLä koskaan lähde Helsinkiin pelkissä korkkareissa. Jotkin tasapohjaiset tekevät yllättävän hyvää välillä.