Kyllä tänään tuli kertakaikkiaan sellanen olo että olenko mä nyt jotenki tosi vanha vai onko nuo toiset oikeesti noin kakaroita vielä. Sosiaalipsykologian tunnilla mietittiin agressiivisia pelejä ja elokuvia/sarjoja. Muutamien oli ihan pakko saada pistää sekin nauruksi heittelemällä sekaan muumeja ja teletappeja. Sitten tehtiin ryhmäharjoituksia. Opettaja käski moudostaa ryhmiä mieltymysten mukaan. Neljä aluetta ja jokaisella eri tarkoitus. Piti kävellä sille alueelle joka vastasi omaa mieltymystä. Kysymys oli: "millaisia kirjoja luet mieluiten? fantasia, romantiikka dekkarit ja dokumenttikirjallisuus." Yksi tytöistä katseli opettajaa hetken ja kysyi sitten silmät kirkkaina:" mikä on dekkari?" Meinasi kyllä nauru päästä. 

Samainen tyttö kavereineen väitti hyvin tosissaan muutama viikko sitten että painovoiman yksikkö "Newton" ei mitenkään ole tekemisissä painovoiman keksijän kanssa. Heidän mielestään se joka istui puun alla ja sai omenan päähänsä oli ollut Eeva.

Seuraavassa tehtävässä opettaja esitti arvoituksia. JOtenkin tuli hieman hölmö olo kun toiset katsoivat ihmeissään kun tiesin että ikkuna on asia jonka avulla näkee paksuimmankin seinän läpi.