Tämä olento täällä on taas ihastunut. Tai no taas ja taas. Viimeksi oon ollu kunnolla ihastunut viimeksi reippaallainen vuosi sitten Mattiin. Nyt on kuitenkin vähän eri homma tämä. Täällä en oo sitä varmaan ennen maininnukkaan mutta nyt mainitsen siis että olen bi-seksuaali ja tämä uusi ihastus on tyttö. On hieman uus tilanne mullekkin. Vaikka olenhan mä tiennyt bi olevani jo muutaman vuoden niin ei ole vielä tullut vastaan sellaista tyttöä jonka kanssa haaveilen edes erityisemmästä suhteesta. Siis ei ennen kuin nyt.

Ei olla tunnettu vielä kuin ihan vähän aikaa vasta mutta sen verran on pakko tätä tilannetta niihin reilun vuoden takaisiin tunteisiin verrata että näin nopeasti en kyllä Matin kanssa vielä haaveillut yhtään mitään kaveruutta kummenpaa. Sanotaanhan tosin kyllä niinkin että nopeasti roihahtanut ihastus voi loppuakkin nopeasti. Mutta sen näkee vasta sitte tulevaisuudessa pitääkö se tässä tapauksessa paikkaansa. 

Pieni ongelma on. Vanhempani siis ovat kohtuullisen vahvasti uskonnollisia. Eivät hyväksy homoja tai lesboja ja tuskin edes tietävät mitä bi-seksuaalit ovat. Jos tämä tästä pidemmälle kehittyy niin jossain vaiheessa on varmaankin pakko kertoa. Toivon kuitenkin että siinä vaiheessa jos kertominen tulee ajankohtaiseksi niin asun jo oman kattoni alla omillani. sitten minulta ei ainakaan voi mennä katto pään päältä tämän asian takia. En ihan usko että niin kävisi mutta minä nyt vaan haluan varautua aina pahimpaan. Koskaan ei voi tietää ja eipähän sitten jää aivan tyhjän päälle jos pahin mahdollinen tapahtuu.

Tässä vaiheessa en kuitenkaan jaksa tästä ongelmasta välittää. Suhdetta ei vielä ole ja asia ei siis ole vielä ajankohtainen. Nyt olen vain onnellisesti tyttö joka on ihastunut ihmiseen jolta saa vastakaikua tunteisiin. En tällä hetkellä ja näissä puitteissa varmaan voisi olla onnellisempi. Tai ehkä voisinkin mutta en jaksa mietiiä sitä.