Eilen mietin vähän asioita uusiksi. Se mitä tapahtui tämän viikon tiistaina pisti vähän pakkaa sekaisin ja muutenkin ajattelemaan.

****

Eli siis tiistaina menin muutaman kaverin kanssa istumaan iltaa. Tarkoitus oli pysytellä limsalinjalla mutta sitten jossain vaiheessa se aikomus meni puihin ja lähettiin paikalliseen baariin istumaan. Porukassa oli myös mukana yks T. Kun olin tarpeeksi miettinyt ja kerännyt rohkeutta kysyin kaveriltani Marilta, joka tunsi T että onko hän varattu.  Mari sanoi että ei hänen tietääkseen mutta varmisti asian vielä toiselta kaverilta. Sitten alkoikin epäsuoria ja erittäin suoriakin vihjeitä sadella porukasta T:lle. Istuttiin baarin ulkokatoksesta ja mua paleli. Mari vihjaisi T:lle että hei, vieressäsä istuu paleleva nainen. Sitten kun mentiin sisälle porukka oli keskenään keksinyt pienen suunnitelman jolla minut ja T saatiin istumaan vierekkäin. Sitten me siinä istuttiin ja juteltiin ja hyvin luisti juttu. Huumorit osui aika kohdilleen ja muutenkiin tultiin ihan hyvin juttuun keskenämme.

Joskus siinä puolen yön aikaa lähdettiin baarista ulos katselemaan tähtiä mutta niitä ei kyllä pahemmin näkynyt. Mentiin urheilukentän katsomolle istumaan ja mä sitten vähän liukastuin kun ne oli huurteessa ja liukkaat. T auttoi mut ylös vaikka olisin mä itsekkin päässy. Sitten istuttiin vierekkäin penkillä ja juteltiin. Mua alkoi taas palella ja taisin sanoa sen ääneenkin kun sain sitten T:n käsivarren ympärilleni lämmittämään. Ja siitä se sitten eteni pusutteluksi.

Jossain vaiheessa siirryttiin sisätiloihin istuskelemaan. Istuin sohvalla T:n kainalossa ja oli kyllä aivan älyttömän kiva olo siinä vaiheessa. Mari tuumasin meille vaan että voi kun te ootte söpön näköinen pari.

Kun kello sitten tuli tarpeeksi paljon eli noin kolme yöllä päätti T:n kaveri lähteä kämpilleen. T oli aikonut olla siellä yötä ja sinnehän sitten minäkin päädyin.

Nähtiin sitten vielä keskiviikkoiltana ja juteltiin hieman syvällisemmin asioista. Lähtiessään T halasi, antoi pusun ja tuumasi että yritettäisiin nähdä myöhemminkin. Siitä tuli ihan hyvä olo.

******

Ja nyt siihen pohdintaa. Eli eilen illalla mietin että jos olen jossain vaiheessa saamassa tilaisuuden olla S:n kanssa niin se ei varmaan ole tulossa ihan heti, joten turhaan minä varmaan sitä nunnan kaavussa alan odottelemaan. Elän elämääni eteenpäin ja teen mitä haluan ja kenen kanssa haluan. Sitten jos saatuu että tilaisuus tulee niin sitten katsotaan elämäntilanteen mukaan käytetäänkö tilaisuus hyväksi. Jos silloin on vapaa niin sitten voi sen ottaakkin ja jos ei ole vapaa niin sitten ei oteta tilaisuuttakaan vastaan. Elämä näyttää tämänkin asian niin kuin on tarkoitus silloin kun sen aika on.

Toiveajatteluahan tämäkin voi olla koko hommasta haaveilu mutta ei koskaan voi tietää.