Pääsiäinen oli ja meni. Meni ihan kohtuullisen kivasti vaikka ei kyllä juuri lomalta tuntunu kun kokoajan sai olla jotain tekemässä. Nyt väsyttää ja kaikkee muuta kivaa vaikka kuitenkin parina viimeyönä oon nukkunut ihan kohtuulliset yöunet. Mahaan on sattunut jo sellasen viikon ja pää on ollu päivittäin kipeä nuhan alusta asti. Terkkarilla kävin tänään ja hänen mukaansa saattaa johtua pillereiden vaihdosta ehkäisyrenkaaseen. Jo on vittumainen rengas jos siitä tämmönen olo tulee.

Koulussaki pitäs yrittää pärjäillä ihan kohtalaiseen. HUomenna olis koe vaan saa nähdä ehtiikö siihen lukemaan kun on tänään ylimääräiset kuoroharjoitukset. Huomenna on sitten ihan normaalit harjoitukset ja sunnuntaina konsertti. Saa nähdä miten tästä viikosta selviää ja pääseekö siitä kokeesta läpi ollenkaan kun ei ole aikaa luekee.

Kuoronjohtaja kyseli viikonloppuna olenko lähdössä kuororetkelle Tallinnaan. vastasin että en kun ei ole rahaa. 63 euroo pitäis maksaa ja sen lisäksi vielä hankiuttua Helsinkiin jollain opilla.